La Barraqueta

L’Ateneu Independentista La Barraqueta de la Vila de Gràcia és un espai polític, que des de la realitat de la Vila de Gràcia treballa per la construcció d’uns Països Catalans units, independents, socialment justos i feministes.

taula

AGRUPA a aquelles persones i organitzacions que lluiten per la independència dels Països Catalans, defensant la nostra llengua i cultura.
COMBAT la dominació patriarcal i la heterosexualitat obligatòria, treballa a favor d’unes relacions justes entre la dona i l’home, i de la llibertat d’opció sexual.
DEFENSA la natura i manté una relació respectuosa i no salvatge amb un model de territori ecologista: lliure d’agressions, amb unes relacions respectuoses amb el medi.
FORMA PART del teixit associatiu de la Vila de Gràcia alhora que el fomenta, obert a la participació, al debat i a la crítica.
LLUITA a favor dels interessos de les classes populars i treballadores enfront de les envestides d’un sistema capitalista cada cop més agressiu; i que està a favor d’uns serveis públics i de qualitat, entenent el socialisme com a única alternativa política i econòmica a l’actual model.
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: